SOM Oldenzaal

Vacature Ontwikkelaar bouw en vastgoed

Vacature project administratie & HR.

Wij hebben een passie om ons in te leven in gebruikers en organisaties om zo vastgoed te kunnen transformeren tot gebruikersvriendelijke gebouwen. Wij zijn continu opzoek naar de balans tussen vastgoed, organisatie & gebruiker. Dit doen wij, met name, vanuit onze vestiging in Oldenzaal.

#vacature #ontwikkelaar #geldermanfabriek

Functie

Heb jij een passie voor het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke gebouwen? En ben je er wel op uitgekeken om alleen maar woningen te ontwikkelen? Dan zijn wij opzoek naar jou! Ter uitbereiding van ons team zoeken wij een ontwikkelaar die weet van aanpakken. Samen met je toekomstige collega’s ben je betrokken bij de verschillende fasen van een planontwikkeling. De vastgoed vraagstukken bestaan onder andere uit:

 

    • Herbestemmen
    • Nieuwbouw
    • Verbouw
    • Herontwikkeling

 

De diversiteit in onze projecten is groot maar dit zie jij als een uitdaging. Zo ga je onder andere aan de slag met haalbaarheidsonderzoeken, stel je een plan van aanpak op voor potentiele ontwikkelprojecten en begeleid je de projecten van de ontwerp- tot (en met) realisatiefase. Hierin ben jij het aanspreekpunt en draag je de verantwoordelijkheid.

Team

Ons team bestaat uit 10 SOM-mers met ieder zijn eigen unieke talenten. Deze talenten worden ingezet in de pijlers vastgoed, organisatie en gebruikers. Wij zijn een informele, platte organisatie waarbij ons werk en het teamgevoel zij-aan-zij staan.

Een gezamenlijk moment op de dag is onze verzorgde lunch, iedereen vliegt de hele dag in en uit, maar voor de lunch maken wij tijd. Om het teamgevoel te versterken bezoeken wij met enige regelmaat onze eigen projecten en hebben wij team overleggen om elkaar bij te praten over de lopende projecten. Wij leren dagelijks van elkaar door ervaringen te delen.

Onze successen vieren wij het hele jaar door. Wij krijgen er geen genoeg van; vrijdagmiddagborrels, de maandelijkse donderdagmiddagborrel, de zomerborrel en de kerstborrel. Nog veel leuker zijn onze teamuitjes, PV-uitjes en de jaarlijkse familiedag. Ben jij erbij?

Jij

Wij zijn op zoek naar een enthousiast, nieuwsgierig teamlid die sterk in zijn of haar schoenen staat. Iemand met een proactieve houding die niet bang is om zaken op en aan te pakken. Je bent een verbinder met goede communicatieve vaardigheden zowel in woord als geschrift.

We vragen minimaal HBO/WO denk- en werkniveau. Daarnaast heb je een afgeronde opleiding in de richting Bouwkunde, Vastgoed of soortgelijk en heb je enkele jaren werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie.

Word je blij van een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij opzoek naar jou.

Wij

De Geldermanfabriek in Oldenzaal zal jouw nieuwe werkomgeving worden.

Het betreft een functie voor 36-40 uur. Het salaris zal marktconform zijn.

Door de diversiteit in de werkzaamheden is geen dag hetzelfde.. Wij geven jou de kans om je eigen stempel op je werkzaamheden te drukken.

Door onze platte organisatie werken wij als team veel samen en zal je betrokken worden bij de verschillende projecten. Zo word je steeds meer wegwijs binnen de pijlers vastgoed, organisatie en gebruiker. Wij kijken samen naar jouw leerdoelen en kwaliteiten. Wij vinden het belangrijk dat je jouw talenten steeds verderontwikkeld.

512

Reageren

Ben jij net zo nieuwsgiering naar ons als wij naar jou?

Reageer zoals jij jezelf het liefste presenteert. Wij zouden het fijn vinden om je reactie te ontvangen via ingrid@somhuisvesting.nl. Heb je vragen of wil je meer informatie? Dan kun je telefonisch contact opnemen met Ingrid via 06-21141803

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.