Specialisten
in huisvesting

Wij zijn SOM. Wij hebben een passie om ons in te leven in gebruikers en organisaties om zo vastgoed te kunnen transformeren tot gebruikersvriendelijke gebouwen. Dit doen wij, vanuit onze vestigingen in Oldenzaal, Zwolle en Den Haag, door gebouwen mee te laten bewegen met de behoeften van gebruikers, eigenaren en organisaties. Zo blijft waarde behouden voor nu en in de toekomst. Dat maakt ons specialisten in huisvesting.

Balans tussen vastgoed, organisatie en gebruiker

In de gebouwen waar vroeger werd gewerkt, wonen nu gezinnen. Waar een oude afgeschreven fabriek stond, groeit nu een community van innovatieve start-ups. Vastgoed transformeert zich van een statisch bestemmingsplan, naar een dynamisch concept dat meebeweegt met veranderende omstandigheden en behoeften. SOM kijkt verder dan vastgoed alleen en bekijkt elke opgave vanuit het perspectief van vastgoed, organisatie en gebruiker. Wij geloven dat wij met de juiste balans tussen de betrokken partijen, het beste resultaat behalen.

Onze werkwijze

bedenken

Bedenken

Wij luisteren goed naar de wensen van de betrokken partijen, stemmen deze op elkaar af en geven invulling aan de nieuwe vorm van vastgoed.

begeleiden

Transformeren

Wij begeleiden van dichtbij de transformatie van vastgoed naar gebruikersvriendelijke gebouwen en voeren regie op verwachtingen.

beheren

meebewegen

Met aan de basis een dynamisch huisvestingsconcept, laten wij gebouwen meebewegen met de wensen van vastgoed, organisatie en gebruiker.

SOM Oldenzaal

SOM Oldenzaal

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.