Informatie
over ons

Wij zijn SOM. Als team van huisvesting specialisten, vastgoed experts en projectmanagers zoeken wij tot wij de juiste oplossing en optimale balans hebben voor alle betrokken partijen. Wij hebben een passie om vastgoed te transformeren tot gebruikersvriendelijke gebouwen.

Bij SOM halen wij alles uit huisvesting door verder te kijken dan het vastgoed alleen. Wij kijken naar de wensen voor het gebouw, denken mee met de organisatie en hebben oog voor toekomstige gebruikers. Zo is het vastgoed niet alleen mooi en efficiënt, maar voegt het waarde toe voor alle betrokkenen. In onze projecten nemen wij de wensen van alle partijen mee om tot een balans te komen tussen vastgoed, organisatie en gebruiker. Wij geloven dat de juiste balans de basis vormt voor gebruikersvriendelijke gebouwen.

Onze aanpak

Als team van creatieve denkers en oplossingsgerichte projectmanagers denken wij mee in vraagstukken. Wij hebben een integrale benadering, zijn nuchter en gedreven om samen met klanten tot synergie te komen. Samen transformeren wij vastgoed tot gebruikersvriendelijke gebouwen die in staat zijn mee te bewegen.

Wij adviseren over vastgoed, facilitaire zaken en denken mee met organisaties en gebruikers. Projecten managen wij van initiatief tot aan de ontwikkeling en het facilitair management van vastgoed. Door met kennis en inzicht regie te voeren op verwachtingen, halen wij alles uit huisvesting. Zo blijft waarde behouden voor nu en in de toekomst.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.